Se ia o farfurie cu bot mare se sparg 2 sau 3 oua, se amesteca, se pune piper si sare dupa gust.
In alt bol se amesteca cascavalul ras cu banza rasa si cu o lingurita de malai .
Painea se farimiteaza si se pune peste farfuria cu ouale bine batute si se amesteca.
Se toarna continutu bolului peste farfuria in care sunt ouale batute si se amesteca. Se adauga mararul.
Continutul deja obtinut se amesteca bine... si se pune intr-o tigaie cu ulei incins!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii