Omleta a la Primavera

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Omleta a la Primavera

Ingrediente

  • 2-3 oua pentru fiecare persoana
  • 1 legatura de ceapa verde (1-2 cepe vechi)
  • 100 g mezeluri (sunca, salam, carnat)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1-2 rosii
  • 1-2 cartofi noi mici
  • cateva masline (pentru decor)
  • cateva fire de patrunjel si marar
  • 50 ml ulei sau 1-2 lingurite unt
  • sare, piper

Mod de preparare

Ceapa tocata se caleste in ulei (unt), se adauga cartofii noi feliute foarte subtiri, verdeata tocata, cateva bucatele de ardei rosu, mezelurile taiate bucati mici, sare, piper si se lasa sa scada zeama.

Puteti imparti aceasta compozitie in mai multe portii. Intr-un castronel puneti 2-3 oua si putina sare si amestecati, dar nu prea tare, sa ramana un galbenus intreg. Puneti in tigaie o portie din prima compozitie si turnati cele 2-3 oua din castronel. Incorporati usor compozitia, iar cand este bine inchegata omleta, o luati de pe foc si abia atunci spargeti ultimul galbenus.

Puneti o farfurie cu gura in jos peste tigaie si intoarceti-o cu tigaia deasupra. Repetati operatia pentru cate persoane preparati omleta. Eu am preparat-o pentru doua persoane.

Decorati fiecare omleta in parte cu felii de castraveti, rosii, masline, verdeata. Se serveste cu salata de cruditati.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise