Ceapa tocata se caleste in ulei (unt), se adauga cartofii noi feliute foarte subtiri, verdeata tocata, cateva bucatele de ardei rosu, mezelurile taiate bucati mici, sare, piper si se lasa sa scada zeama.
Puteti imparti aceasta compozitie in mai multe portii. Intr-un castronel puneti 2-3 oua si putina sare si amestecati, dar nu prea tare, sa ramana un galbenus intreg. Puneti in tigaie o portie din prima compozitie si turnati cele 2-3 oua din castronel. Incorporati usor compozitia, iar cand este bine inchegata omleta, o luati de pe foc si abia atunci spargeti ultimul galbenus.
Puneti o farfurie cu gura in jos peste tigaie si intoarceti-o cu tigaia deasupra. Repetati operatia pentru cate persoane preparati omleta. Eu am preparat-o pentru doua persoane.
Decorati fiecare omleta in parte cu felii de castraveti, rosii, masline, verdeata. Se serveste cu salata de cruditati.
Pofta buna.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii