autor:

Bucatareala 2.0

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive

Omleta bogata

Autor: Bucatareala 2.0 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatareala 2.0 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 septembrie 2013

Ingrediente
1/2 ardei kapia, 1 ceapa rosie extrem de mica, 1 fir ceapa verde, 1 pumn mazare congelata, cateva felii de carnat afumat, o felie telemea de bivolita, 5 oua, 1 lingura smantana, sare si piper, patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie antiaderenta se incing o lingura ulei de masline si o bucatica de unt. In acest amestec se calesc legumele, adaugandu-le pe rand: ardeiul, mazarea si ceapa. Intre fiecare se lasa cam 2 - 3 minute, doar cat sa se inmoaie putin.
Ouale se bat cu sare si piper, se adauga smantana si se omogenizeaza, dupa care se toarna in tigaie, peste legume. Daca este nevoie, se reorganizeaza putin legumele, sa nu ramana spatii prea mari intre ele. Deasupra se aseaza si feliile de carnat afumat si telemeaua cubulete. Se lasa sa se coaca sub capac pana se coaguleaza ouale, fara sa se intareasca insa prea tare. Dureaza maxim 10 minute. Se presara deasupra patrunjel verde tocat.
Se serveste fierbinte si merge numai bine cu o salata de rosii gustoasa alaturi, devenind astfel un pranz perfect. Sau mic dejun. Noi nu ne-am hotarat, asa ca am impartit-o: un sfert mic dejun, iar restul pranz. Fair enough :)
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta bogata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Jumari de oua(1)

Jumari de oua(1)

Se pregatesc la fel ca la reteta \"jumari de oua\",adaugindu-se patrunjel verde.

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu oua
Oua coapte

Oua coapte

Se incalzeste cuptorul la 160 de grade.Se ung cu unt cel putin 8 forme de mafin. Intr-un bol se

8 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    GUSTOS!!!!!!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1/2 ardei kapia
  • 1 ceapa rosie extrem de mica
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 pumn mazare congelata
  • cateva felii de carnat afumat
  • o felie telemea de bivolita
  • 5 oua
  • 1 lingura smantana
  • sare si piper
  • patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatareala 2.0
Supa crema de broccoli

Supa crema de broccoli

Ceapa se taie julien, iar morcovul felii. Nu foarte fine, ca oricum le vom nimici in blender. Se

4 voturi    1 comentariu
40 min
Supe de legume
Gulas de vita

Gulas de vita

Treaba nu e complicata deloc. E mai simpla decat sa inventezi o racheta, mai usoara decat sa operezi

2 voturi    6 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu carne
Tarta rustica cu prune

Tarta rustica cu prune

Inca de cand au aparut prunele le-am dat tarcoale, cautand reteta perfecta. Am tot ales pana am cules...

4 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri
COSTEO

COSTEO (Chef de cuisine)

GUSTOS!!!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rosii umplute cu oua