autor:

emadina

» » Aperitive

Omleta bulgareasca

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Ingrediente
1 dovlecel, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei rosu, 200 g suc de rosii, 2 cartof, 2 oua, 200 g branza telemea, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se rad ceapa, morcovul, ardeiul si dovlecelul. Cartofii se taie si se prajesc putin in ulei. In acest timp separat se calesc in ulei ceapa, morcovul, ardeiul si dovlecelul peste care se adauga cartofii aproape prajiti, branza, sucul de rosii, ouale batute. Se pune putina apa sau tot suc de rosii ca sa nu se lipeasca. Cand e gata se pune deasupra marar proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta bulgareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oute incondeiate

Oute incondeiate

Eu am spalat bine ouale cu detergent si apa, le-am sters cu un prosopel curat si le-am lasat cateva

3 voturi    6 comentarii
59 min
Aperitive cu oua
Lipii umplute

Lipii umplute

1. Se face la masina de paine un aluat din apa, sare, zahar, putina faina si untura. Se mixeaza,

28 voturi    28 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 200 g suc de rosii
  • 2 cartof
  • 2 oua
  • 200 g branza telemea
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta