autor:

emadina

» » Aperitive

Omleta bulgareasca

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Ingrediente
1 dovlecel, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei rosu, 200 g suc de rosii, 2 cartof, 2 oua, 200 g branza telemea, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se rad ceapa, morcovul, ardeiul si dovlecelul. Cartofii se taie si se prajesc putin in ulei. In acest timp separat se calesc in ulei ceapa, morcovul, ardeiul si dovlecelul peste care se adauga cartofii aproape prajiti, branza, sucul de rosii, ouale batute. Se pune putina apa sau tot suc de rosii ca sa nu se lipeasca. Cand e gata se pune deasupra marar proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta bulgareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Lipii umplute

Lipii umplute

1. Se face la masina de paine un aluat din apa, sare, zahar, putina faina si untura. Se mixeaza,

28 voturi    28 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu oua
Omleta cu ciuperci si ardei

Omleta cu ciuperci si ardei

Se spala si se feliaza subtire ciupercile si ardeiul gras. Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit

3 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 200 g suc de rosii
  • 2 cartof
  • 2 oua
  • 200 g branza telemea
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta la cuptor