autor:

emadina

» » Aperitive

Omleta bulgareasca

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iulie 2009

Ingrediente
1 dovlecel, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei rosu, 200 g suc de rosii, 2 cartof, 2 oua, 200 g branza telemea, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se rad ceapa, morcovul, ardeiul si dovlecelul. Cartofii se taie si se prajesc putin in ulei. In acest timp separat se calesc in ulei ceapa, morcovul, ardeiul si dovlecelul peste care se adauga cartofii aproape prajiti, branza, sucul de rosii, ouale batute. Se pune putina apa sau tot suc de rosii ca sa nu se lipeasca. Cand e gata se pune deasupra marar proaspat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta bulgareasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Tarta din iaurt cu ciuperci sote si prosciuto

Tarta din iaurt cu ciuperci sote si prosciuto

Se bat bine ouale, se adauga iaurtul si se amesteca, se adauga faina, pliculetul de praf de copt

4 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Minicocote cu paste la cuptor

Minicocote cu paste la cuptor

In tigaia cu ulei incins se calesc foarte putin ardeiul taiat in fasii si ciupercile taiate marunt,

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 200 g suc de rosii
  • 2 cartof
  • 2 oua
  • 200 g branza telemea
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
icre crap