autor:

COPILOU

» » Aperitive

Omleta by copilou

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 ianuarie 2010

Ingrediente
-2 oua, -0 cepa, -un ardei(se pot pne chiar 2 jumatati de culori diferite), -100g sunculita, -50g iaurt, -sare, -piper, -boia dulce, -vegeta, -cascaval, -ketchup

Dificultate: Redusa Timp: 30h

7 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeiul marunt,sunculita fasii, iar cascavalul se da pe razatoare.

Intr-o farfurie adanca se bat ouale inpreuna cu iaurtul si condimentele.

Se pune ceapa la calit, cand este aproape gata se pune si ardeiul, apoi treptat sunca si la sfarsit ouale batute.

Se pune pe farfurie si se presara peste cascaval si ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta by copilou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ochiuri cu cascaval la cuptor

Ochiuri cu cascaval la cuptor

Cascavalul se taie in cubulete micute.Dupa ce se unge bine cu ulei de masline vasul de yena sau tava

5 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Oua coapte in cartofi

Oua coapte in cartofi

Cu aceasta reteta va voi demonstra ca ouale pot fi servite cu putin ingeniozitate si la masa de pranz,

10 voturi    1 comentariu
2h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Mereu gustoasa,iar daca este imaginatie...scoatem mii de retete.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010

    Deja.... sunt precum cainele lui Pavlov,salivez de nu se poate,mmmm ce pofta mi-ai facut.Felicitari.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

    Imi lasa gura apa. De mult nuam mancat asa o omleta de consistenta si de buna. Mi-ai dat o idee minunata

Dificultate

Redusa

Timp

30h

7 voturi

Ingrediente

  • -2 oua
  • -0 cepa
  • -un ardei(se pot pne chiar 2 jumatati de culori diferite)
  • -100g sunculita
  • -50g iaurt
  • -sare
  • -piper
  • -boia dulce
  • -vegeta
  • -cascaval
  • -ketchup

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

mirey (Chef de cuisine)

Mereu gustoasa,iar daca este imaginatie...scoatem mii de retete.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua umplute cu castraveciori acri si hrean