autor:

Doina  Varga

» » Aperitive

Omleta Calzone cu carnati

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Ingrediente
Pentru 2 portii:, 4 oua, 1 ceapa, 2 lingurite patrunjel tocat, verde sau uscat, 2 carnatei, 4 lingurite faina, 1/2 gogosar in otet, 6 linguri ulei, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

19 voturi

Mod de preparare

Curatati si tocati marunt ceapa. Taiati carnateii feliute cat mai subtiri. Puneti la calit in doua linguri de ulei ceapa si feliile carnati, dar nu prajiti, adaugati gogosarul tocat cubulete mici si 30-40 ml apa. Lasati la calit, la foc mic, pana scade complet zeama.
Intre timp, puneti cate doua oua in doua farfurii, adaugati cate 2 lingurite de faina si o lingurita de patrunjel in fiecare, putina sare si omogenizati bine cu un tel mic in forma de para.
Puneti intr-o tigaie antiaderenta 2 linguri de ulei, cand se incinge turnati continutul dintr-o farfurie, lasati sa inchege doar putin si asezati pe jumatate din circumferinta, dar nu chiar pana la margine jumatate din compozitia de carnati. Mai lasati la foc mic cam 30 de secunde sa se mai inchege putin, dar nu de tot si cu ajutorul unei spatule indoiti jumatatea libera peste umplutura si apasati usor cu spatula. Mai lasati 30 de secunde ca sa se inchege bine oul si sa se lipeasca de carnati. Cu ajutorul spatulei si ajutandu-va cu mana intoarceti omleta pe cealalta parte.
Procedati la fel si cu cealalta omleta. Le puteti aseza pe amandoua pe un platou sau pe farfurii separate. Decorati cu fasiute subtiri de gogosar, feliute de castraveti proaspeti sau murati, masline, verdeata, etc.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Calzone cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu ciuperci

Omleta cu ciuperci

Pentru ca am mancat aceasta omleta cu o salata de rosii simpla, dar cu gust, am inceput cu aceasta,

9 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Ouă umplute şi oameni de zăpadă

Ouă umplute şi oameni de zăpadă

1.Se pregatesc ingredientele 2.Se face maioneza: se pun 3 galbenuşe si o lingură de muştar.

195 voturi    31 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Cornelia

    Cornelia (Maestru bucatar) , 17 iunie 2011

    Foarte buna!Multumim de reteta Doina!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 08 iulie 2010

    Un aperitiv foarte bun!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iulie 2010

    Felicitari Doina ,arata super !

    • maria

      maria (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

      foarte gustoase, eu le pregatesc cu branza in loc de carnaciori

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Cu cate ingrediente te poti ,,juca''...este o mancare excelenta!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      Minunata, incanta si ochiul cu culorile, e buna.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

19 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • 4 oua
  • 1 ceapa
  • 2 lingurite patrunjel tocat
  • verde sau uscat
  • 2 carnatei
  • 4 lingurite faina
  • 1/2 gogosar in otet
  • 6 linguri ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

127 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

Cornelia (Maestru bucatar)

Foarte buna!Multumim de reteta Doina!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Cartofi in straturi