Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 lingurite rase de faina
  • 4 fire ceapa verde
  • cateva fire de patrunjel
  • 2-3 feliute de sunca presata, muschi file, etc.
  • 30 g cascaval
  • 2 feliute de branza topita
  • rosie, castravete, ridichi, etc. pentru decor
  • 4 linguri ulei
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Tocati marunt ceapa verde si sunca, apoi puneti-le la calit intr-o lingura de ulei cateva minute la foc mic. In 2 castronele amestecati cu un tel mic sub forma de para cate 2 oua cu 2 lingurite de faina, cu putina sare si piper dupa gust. Puneti la incins o tigaie antiaderenta cu putin ulei, turnati o omleta pana acopera fundul tigaii, dupa 2-3 minute puneti pejumatate din suprafata ei jumatate din umplutura de sunca si ceapa calita, jumatate din cascaval taiat feliute subtiri si cateva fire de patrunjel rupt in bucati mai mari.

Cu ajutorul unei spatule “inchideti” omleta Calzone, dupa 1 minut intoarceti-o iar dupa inca 2 minute este gata. Scoateti-o pe un platou si procedati la fel cu a doua. Cat sunt inca fierbinti asezati deasupra lor branza topita si decorati cu verdeata si feliute subtiri de ridichi, rosie, castravete, etc. pe post de salata.

Este o masa incropita ad-hoc fara sa se cunoasca asta. Pe langa faptul ca arata foarte bine, este usor de facut si este delicioasa. Poate tine loc si de un pranz frugal. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise