autor:

Doina  Varga

» » Aperitive

Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 septembrie 2010

Ingrediente
4 oua, 4 lingurite rase de faina, 4 fire ceapa verde, cateva fire de patrunjel, 2-3 feliute de sunca presata, muschi file, etc., 30 g cascaval, 2 feliute de branza topita, rosie, castravete, ridichi, etc. pentru decor, 4 linguri ulei, sare, piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Tocati marunt ceapa verde si sunca, apoi puneti-le la calit intr-o lingura de ulei cateva minute la foc mic. In 2 castronele amestecati cu un tel mic sub forma de para cate 2 oua cu 2 lingurite de faina, cu putina sare si piper dupa gust. Puneti la incins o tigaie antiaderenta cu putin ulei, turnati o omleta pana acopera fundul tigaii, dupa 2-3 minute puneti pejumatate din suprafata ei jumatate din umplutura de sunca si ceapa calita, jumatate din cascaval taiat feliute subtiri si cateva fire de patrunjel rupt in bucati mai mari.
Cu ajutorul unei spatule “inchideti” omleta Calzone, dupa 1 minut intoarceti-o iar dupa inca 2 minute este gata. Scoateti-o pe un platou si procedati la fel cu a doua. Cat sunt inca fierbinti asezati deasupra lor branza topita si decorati cu verdeata si feliute subtiri de ridichi, rosie, castravete, etc. pe post de salata.
Este o masa incropita ad-hoc fara sa se cunoasca asta. Pe langa faptul ca arata foarte bine, este usor de facut si este delicioasa. Poate tine loc si de un pranz frugal. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Tortilla spaniola

Tortilla spaniola

Se curata cartofii,se spala si se taie in felii mai subtiri.Ceapa se curata si se taie solzisori.Se

70 voturi    19 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Ciuperci cu oua

Ciuperci cu oua

Se spala si se feliaza marunt ciupercile, se curata si se toaca ceapa. Intr-o tigaie antiaderenta

29 voturi    17 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rozalia Stancioni , 28 august 2013

    si eu am sa incerc reteta:)

  • Fara foto

    geta , 28 august 2013

    am facut este suuuuper. Si buna si rapida

  • tuci

    tuci (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2011

    trebuie sa fie tare buna,am s-o incerc.multumesc.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

8 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 lingurite rase de faina
  • 4 fire ceapa verde
  • cateva fire de patrunjel
  • 2-3 feliute de sunca presata
  • muschi file
  • etc.
  • 30 g cascaval
  • 2 feliute de branza topita
  • rosie
  • castravete
  • ridichi
  • etc. pentru decor
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

127 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

geta

am facut este suuuuper. Si buna si rapida

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Shaorma cu oua - Reteta proprie