Reteta postata pe: 13 decembrie 2009
Ingrediente
Pentru 2 persoane: 4 oua, 50 g costita afumata (sunca), 6 lingurite de faina, 1-2 rosii, cateva frunze de patrunjel, 20 ml ulei, cateva feliute de castravete, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
In 2 castronele spargeti ouale (in fiecare cate 2). Condimentati cu sare, piper si adaugati cate 3 lingurite de faina in fiecare. Amestecati cu un tel in forma de para (sau in
blender). Intr-o tigaie antiaderenta puneti 10 ml ulei (2-3 linguri) si turnati compozitia din castron. Cand incepe sa se inchege putin pe jumatate din omleta puneti cubulete de rosie, putina verdeata si cubulete mici de costita sau sunca.
Cu o spatula indoiti partea libera a omletei peste cea cu umplutura. Dupa 1 minut intoarceti omleta pe partea cealalta.
Dupa inca 1 minut, scoateti-o pe o farfurie. Procedati la fel si cu cea de a doua. Decorati cu feliute de rosie, castravete si frunzulite de patrunjel.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta calzone cu costita afumata/sunca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul
26 voturi
2 comentarii
30 min
Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul
1 vot
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mirey (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Iar eu la final presar cascaval.E foarte gustoasa !
Doina Varga (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009
Multumesc de apreciere si de idee.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009
Imi lasa gura apa. Asa procedez si eu, dar la final presar branza de oi. Mmmm