autor:

Doina  Varga

» » Aperitive

Omleta calzone cu costita afumata/sunca

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 decembrie 2009

Ingrediente
Pentru 2 persoane: 4 oua, 50 g costita afumata (sunca), 6 lingurite de faina, 1-2 rosii, cateva frunze de patrunjel, 20 ml ulei, cateva feliute de castravete, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

6 voturi

Mod de preparare

In 2 castronele spargeti ouale (in fiecare cate 2). Condimentati cu sare, piper si adaugati cate 3 lingurite de faina in fiecare. Amestecati cu un tel in forma de para (sau in blender). Intr-o tigaie antiaderenta puneti 10 ml ulei (2-3 linguri) si turnati compozitia din castron. Cand incepe sa se inchege putin pe jumatate din omleta puneti cubulete de rosie, putina verdeata si cubulete mici de costita sau sunca.
Cu o spatula indoiti partea libera a omletei peste cea cu umplutura. Dupa 1 minut intoarceti omleta pe partea cealalta.
Dupa inca 1 minut, scoateti-o pe o farfurie. Procedati la fel si cu cea de a doua. Decorati cu feliute de rosie, castravete si frunzulite de patrunjel.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta calzone cu costita afumata/sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Mamaliga umpluta

Mamaliga umpluta

Se pune apa cu sare la fiert pentru mamaliga, lasandu-se sa fiarba bine. In acelas timp se prajesc

12 voturi    16 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Ouale se pun la fiert in apa rece cu sare si se mai tin 5 minute din momentul in care apa incepe

11 voturi    14 comentarii
40 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihai Corvin , 14 septembrie 2013

    a descoperit apa calda.

  • Fara foto

    Geanina Tugui , 14 septembrie 2013

    eu mai fac si eu da eu fac cu branza de vaci proaspata

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2010

    Imi place Doina ! Un mic dejun rapid si delicios ! Ti-am testat si eu reteta si ne-a placut tare mult....

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

      Iar eu la final presar cascaval.E foarte gustoasa !

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009

      Multumesc de apreciere si de idee.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009

      Imi lasa gura apa. Asa procedez si eu, dar la final presar branza de oi. Mmmm

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

6 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane: 4 oua
  • 50 g costita afumata (sunca)
  • 6 lingurite de faina
  • 1-2 rosii
  • cateva frunze de patrunjel
  • 20 ml ulei
  • cateva feliute de castravete
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

126 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

Sidy (Chef de cuisine)

Imi place Doina ! Un mic dejun rapid si delicios ! Ti-am testat si eu reteta si ne-a placut tare mult....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta cu cartofi