Intr-o tigaie punem putin ulei si punem la prajit ceapa taiata cubulete,lasam sa fie aurie adaugam ciupercile taiate felioare subtiri si lasam sa se caleasca putin impreuna.
Incalzim cuptorul la 250 de grade la faza de cuptor si grilul de sus aprins.
Batem bine ouale adaugam laptele si ceapa verde condimentam la gust -putem adauga si putin patrunjel tocat marunt si turnam compozitia in tigaie peste ceapa si ciupercile calite,nivelam lasam putin pe foc ca omleta sa se prajeasca pe fund si pe urma o punem la cuptor coborim temperatura la 200 de grade si lasam 10 minute in cuptor ca sa formeze o crusta.Iese o omleta foarte gustoasa .Eu servesc cu salata matbuha sau zacusca sau castraveciori murati si piine alba putin prajita sau baghete. Este bun ca o gustare sau un fel la un pranz fara carne.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii