autor:

emadina

» » Aperitive

Omleta cu 3 feluri de branza

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 iulie 2009

Ingrediente
3 oua, 100 g branza cu mucegai, 100 g branza mozarella, 100 g branza Cheddar, 300 g spanac oparit, 100 g smantana/iaurt, marar proaspat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale bine.Se adauga spanacul pasat bine, branza rasa si smantana si se amesteca. Se pune intr-o tigaie unsa cu ulei si se lasa pana se rumeneste. Se serveste cu marar tocat deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu 3 feluri de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu ceapa verde

Omleta cu ceapa verde

Intr-o tigaie se pune putin ulei. De la ceapa se taie doar partea verde in bucati mai mici si se

0 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se separa albusurile de galbenusuri. Se pune cate un varf de cutit de sare si peste galbenusuri,

1 vot    3 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 100 g branza cu mucegai
  • 100 g branza mozarella
  • 100 g branza Cheddar
  • 300 g spanac oparit
  • 100 g smantana/iaurt
  • marar proaspat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Cartofi gratinati cu afumatura