Se pune lingura de ulei la incins intr-o tigaie.Spalam si taiem ardeiul in cubulete.Procedeam la fel cu patrunjelul verde,il spalam si il tocam marunt.Se pun la calit cuburile de ardei gras si patrunjelul tocat.Intre timp,se bat cele doua oua cu un praf de sare si un pic de piper negru macinat.Cand legumele par a fi un pic calite,se adauga ouale batute.Se prajeste omleta la foc mediu pe o parte,si cu ajutorul unui capac sau o farfurie intinsa intoarcem omleta pe cealalta parte.Cand este gata ,se aseaza in farfurie si se serveste.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii