autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Omleta cu ardei gras

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 29 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Spania


Reteta postata pe: 29 martie 2010

Ingrediente
2 oua, 1/4 ardei rosu gras, sare, piper, patrunjel verde, 1 lingura de ulei

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

11 voturi

Mod de preparare

Se pune lingura de ulei la incins intr-o tigaie.Spalam si taiem ardeiul in cubulete.Procedeam la fel cu patrunjelul verde,il spalam si il tocam marunt.Se pun la calit cuburile de ardei gras si patrunjelul tocat.Intre timp,se bat cele doua oua cu un praf de sare si un pic de piper negru macinat.Cand legumele par a fi un pic calite,se adauga ouale batute.Se prajeste omleta la foc mediu pe o parte,si cu ajutorul unui capac sau o farfurie intinsa intoarcem omleta pe cealalta parte.Cand este gata ,se aseaza in farfurie si se serveste.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ardei gras" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca

Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca

Dam pe razatoare o bucata de branza(circa 200 gr),taiem 2 felii de sunca in cubulete,taiem si ardeiul

12 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Chec aperitiv 2

Chec aperitiv 2

Se amesteca cascavalul,salamul cu 2 oua crude si samnatana ,faina si gogosarul.Se potriveste de sare,piper

8 voturi    11 comentarii
50 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gg , 15 iulie 2015

    cum sa prajesti patrunjelul?!Eventual il pui in ou, nicidecum in ulei!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Imi place omleta pentru ca mereu poti sa-i dai un alt gust!

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

    f.buna!chiar nu am mai facut de o vreme....

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 30 martie 2010

      Foarte gustoasa! Ardeiul ii da o aroma deosebita si o face si foarte aspectuoasa.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Simpla si foarte delicioasa....

    • pusikmea

      pusikmea (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      ce bine arata, felicitari pt prezentare!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      O bunatate...

    • Adina

      Adina (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Usor de facut, prezentare frumoasa si cred ca foarte gustoasa.

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 29 martie 2010

      Buna si usor de preparat !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

11 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1/4 ardei rosu gras
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 lingura de ulei

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci

Gg

cum sa prajesti patrunjelul?!Eventual il pui in ou, nicidecum in ulei!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mic dejun copios