Se pune lingura de ulei la incins intr-o tigaie.Spalam si taiem ardeiul in cubulete.Procedeam la fel cu patrunjelul verde,il spalam si il tocam marunt.Se pun la calit cuburile de ardei gras si patrunjelul tocat.Intre timp,se bat cele doua oua cu un praf de sare si un pic de piper negru macinat.Cand legumele par a fi un pic calite,se adauga ouale batute.Se prajeste omleta la foc mediu pe o parte,si cu ajutorul unui capac sau o farfurie intinsa intoarcem omleta pe cealalta parte.Cand este gata ,se aseaza in farfurie si se serveste.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii