Se socoteste un ou si o lingura c branza de fiecare persoana de la masa. Se poate intrebuinta branza de oi, de burduf, telemea sfaramata, cascaval ras. Se infierbanta untul, se pun ouale amestecate cu branza si putin piper, se coace. Cand este gata, se mai pun cateva bucatele de svaiter sau cascaval taiat in cuburi mici, se impatureste omleta, lasand-o putin sa se patrunda de caldura si branza adaugata, apoi se presara pe deasupra putin parmezan sau cascaval ras si se serveste.
Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptorAmestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.
Cotlet de vitel cu piure de mazareO prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visineDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii