Omleta cu branza

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri branza
  • o lingura unt
  • sare
  • piper
  • 50 g cascaval

Mod de preparare

Se socoteste un ou si o lingura c branza de fiecare persoana de la masa. Se poate intrebuinta branza de oi, de burduf, telemea sfaramata, cascaval ras. Se infierbanta untul, se pun ouale amestecate cu branza si putin piper, se coace. Cand este gata, se mai pun cateva bucatele de svaiter sau cascaval taiat in cuburi mici, se impatureste omleta, lasand-o putin sa se patrunda de caldura si branza adaugata, apoi se presara pe deasupra putin parmezan sau cascaval ras si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...

Cartofi la cuptor
Cotlet de vitel cu piure de mazare

Cotlet de vitel cu piure de mazare

Amestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.

Cotlet de vitel cu piure de mazare
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visine

Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visine

O prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.

Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visine
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor