autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

omleta cu branza

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
oua, smantana, unt, ulei, sare, piper, branza telemea

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare, se adauga galbenusurile , smantana,untul topit, sare , piper si se amesteca pana se omogenizeaza.
Compozitia obtinuta se rastoarna intr-o tigaie in care s-a infierbantat uleiul . Dupa ce s-a inchegat la baza si s-a rumenit putin, se ridica de jur -imprejur cu lama lata a unui cutit , ca sa curga compozitia moale de deasupra sub omleta si sa se coaguleze.
Daca ti-a placut reteta noastra "omleta cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Omleta la cuptor cu branza, rosii si piept de pui

Incepem cu partea care dureaza mai mult: fierberea pieptului de pui. Ideea e sa traga cateva clocote,

1 vot    1 comentariu
45 min
Aperitive cu oua
Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca

Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca

Dam pe razatoare o bucata de branza(circa 200 gr),taiem 2 felii de sunca in cubulete,taiem si ardeiul

12 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crochete cu fulgi de porumb