Dam pe razatoare o bucata de branza(circa 200 gr),taiem 2 felii de sunca in cubulete,taiem si ardeiul gras in cubulete sau julien(cum ne place).Spargem ouale,le dam un praf de sare si piper,le batem cu un tel.Separat taiem fideluta ceapa si o punem la calit in 2 linguri de ulei de masline
extravirgin,adaugam si sunca,ardeiul gras,le calim 2 sau cel mult 3 minute,apoi punem si ouale batute spuma.Asejam pe o farfurie omleta alaturi de un ardei iute.Cine nu doreste picant poate sa serveasca omleta cu o salata sau cu ceapa verde.Pofta buna !!!
Incanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasaCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii