Dam pe razatoare o bucata de branza(circa 200 gr),taiem 2 felii de sunca in cubulete,taiem si ardeiul gras in cubulete sau julien(cum ne place).Spargem ouale,le dam un praf de sare si piper,le batem cu un tel.Separat taiem fideluta ceapa si o punem la calit in 2 linguri de ulei de masline
extravirgin,adaugam si sunca,ardeiul gras,le calim 2 sau cel mult 3 minute,apoi punem si ouale batute spuma.Asejam pe o farfurie omleta alaturi de un ardei iute.Cine nu doreste picant poate sa serveasca omleta cu o salata sau cu ceapa verde.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii