autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Omleta cu branza de vaci si afine

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii):, Pentru omlete - 3 oua, , sare, , 125 g faina de grau, , 150 ml zer., Pentru umplutura: 50 g biscuiti, , 300 g afine (proaspete sau congelate), , 500 g branza slaba de vaci, , 3 linguri zahar tos, , putin zahar pudra.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma cu 1 varf de cutit de sare, iar galbenusurile se amesteca cu faina si zerul pana ce se obtine un aluat subtire. Se incorporeaza albusurile batute in aluat, iar din aluat se formeaza pe o tava tapetata cu hartie pentru copt 4 cercuri cu diametrul de 12 cm. Se dau omletele la cuptorul incins la 200° si se coc aproximativ 10 minute. Se rastoarna imediat pe un servet de bucatarie si se indeparteaza hartia. Se pliaza omletele in doua si se lasa sa se raceasca. Umplutura: Se pun biscuitii intr-o punga de plastic si se sfarma apasandu-i cu sucitorul. Se amesteca afinele curatate (sau decongelate) cu branza de vaci si cu zaharul, se incorporeaza biscuitii sfaramati si cu aceasta compozitie se umplu omletele. La urma, se presara cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu branza de vaci si afine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti,,banane

Biscuiti,,banane"

Se bat bine ouale cu zaharul si uleiul,se adauga si iaurtul,lingura de coaja rasa de lamaie apoi

15 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Se face cafeaua Espresso si se pune la racit, se

5 voturi    1 comentariu
45 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 24 mai 2008

    Cred ca are un gust foarte interesant.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii):
  • Pentru omlete - 3 oua
  • sare
  • 125 g faina de grau
  • 150 ml zer.
  • Pentru umplutura: 50 g biscuiti
  • 300 g afine (proaspete sau congelate)
  • 500 g branza slaba de vaci
  • 3 linguri zahar tos
  • putin zahar pudra.

Raporteaza reteta

Fara foto

Estera Flori (Chef de cuisine)

Cred ca are un gust foarte interesant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

1 vot    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Dovleac fiert in lapte - desert