autor:

violeta c.

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Omleta cu cartofi

Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: violeta c. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
300 gr cartofi, 2 cepe mari, 6 oua, 3 linguri lapte, cascaval ras-optional

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii se taie cuburi+ ceapa, se calesc in ulei sub capac; se pun ouale batute( cu sau fara cascaval) si se pune la cuptor pentru coacere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tortilla de luni sau omleta cu cartofi

Tortilla de luni sau omleta cu cartofi

Punem la fiert cartofii in coaja. Cand au fiert, ii scoatem din apa si ii lasam sa se racoreasca.

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 300 gr cartofi
  • 2 cepe mari
  • 6 oua
  • 3 linguri lapte
  • cascaval ras-optional

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Chiftele din cartofi noi cu marar Chiftele din cartofi noi cu marar

Se curata cartofii, se fierb, se sfarama cu furculita, se adauga peste ei ceapa tocata, usturoiul tocat, prazul tocat, legatura de marar,

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Cum se face coliva Cum se face coliva

Cum se face coliva Arpacasul se spala in 9 ape, apoi se da la fiert cu cele 3 cani de apa si cu sarea. Se fierbe amestecand foarte

28 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Salata de frunze de papadie