Cartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.
Ouale se bat intr-un castron cu un praf de sare, apoi se adauga branza data pe razatoarea mare si un fir de marar verde, spalat si tocat, si se amesteca.
Cartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.
Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, apoi cartofii cu putina sare. Se prajesc pana cand capata o crusta maronie, amestecand din cand in cand prin ei. Se toarna compozitia din castron si se amesteca totul energic pana cand sunt ouale gata, apoi se poate servi omleta.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii