Cartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.
Ouale se bat intr-un castron cu un praf de sare, apoi se adauga branza data pe razatoarea mare si un fir de marar verde, spalat si tocat, si se amesteca.
Cartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.
Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, apoi cartofii cu putina sare. Se prajesc pana cand capata o crusta maronie, amestecand din cand in cand prin ei. Se toarna compozitia din castron si se amesteca totul energic pana cand sunt ouale gata, apoi se poate servi omleta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii