Batem oule si turnam o parte din ele pe fundul unei tava de teflon si splulberam cu pesmet. Taiam cartofi felii in lungimea si adaugam primul strat, saram piperam dupa gust spulberam cu parmezan, asezam frunze de buzuioc in asa fel sa acopere cartofi,complectam al doilea strat cu cartofi remasi, saram piperam spulmeram cu parmezan si turnam restul de ou, spulberam cu parmezan si pesmet, punem tava in cuptor incalzit la 180 de grade timp de 25 de minute, sau pana suprafata este rumenita. Se poate servi calda sau rece impreuna cu rosii chery si mozzarella.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii