autor:

FABIO

» » Aperitive

Omleta cu cartofi si busuioc la cuptor

Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 11 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 11 iunie 2011

Ingrediente
5 oua, , 2 cartofi fierti, , destule frunze e busuoic sa ajunga pentru un strat, , ulei, , 50gr parmezan,, 1 lingura pesmet, , piper, sare, dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Batem oule si turnam o parte din ele pe fundul unei tava de teflon si splulberam cu pesmet. Taiam cartofi felii in lungimea si adaugam primul strat, saram piperam dupa gust spulberam cu parmezan, asezam frunze de buzuioc in asa fel sa acopere cartofi,complectam al doilea strat cu cartofi remasi, saram piperam spulmeram cu parmezan si turnam restul de ou, spulberam cu parmezan si pesmet, punem tava in cuptor incalzit la 180 de grade timp de 25 de minute, sau pana suprafata este rumenita. Se poate servi calda sau rece impreuna cu rosii chery si mozzarella.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi si busuioc la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu cremvusti

Omleta cu cremvusti

Cremvustii se taie cuburi si se pun la prajit in ulei, acoperiti. Se intorc pe partea cealalta si

1 vot    6 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Aperitive

Aperitive

crema pateu: pateul se freaca bine cu un galbenus fiert si 200gr unt ,se adauga sare si piper dupa

12 voturi    1 comentariu
5h
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • roxi-roxi

    roxi-roxi (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

    de fapt in poza este o forma de yena , nu de Teflon iar omleta este mai mult o budinca in straturi, oricum delicioasa

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 5 oua
  • 2 cartofi fierti
  • destule frunze e busuoic sa ajunga pentru un strat
  • ulei
  • 50gr parmezan,
  • 1 lingura pesmet
  • piper
  • sare
  • dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de FABIO
Amorosi al tonno

Amorosi al tonno

Punem paste la fiert si intre timp intr-o cratita mare punem la incalzit ulei, adaugam usturoi zdrobit,

0 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Linguine cu fructe de mare

Linguine cu fructe de mare

Intr-o cratita, punem la incalzit uleilu, adaugam usturoi tocat si oregano, lasam sa se prajasca

9 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza
Arancini gustosi

Arancini gustosi

Intr-o oala, punem la fiert 1,5 lt de apa si 200 cl vin si adaugam orezul la fiert. Intre timp luam

3 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
roxi-roxi

roxi-roxi (Chef de cuisine)

de fapt in poza este o forma de yena , nu de Teflon iar omleta este mai mult o budinca in straturi, oricum delicioasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mic dejun pentru Mateea (1)