autor:

autor

» » Aperitive

Omleta cu cas

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
6 oua, 6 linguri lapte, o lingura untura, o lingurita faina, 100 gr. cas, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Galbenusurile, faina si laptele se bat bine cu furculita. Se adauga albusurile batute spuma tare. Se prajeste in untura incinsa.
Se serveste fierbinte, presarata cu cas ras
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu avocado

Curat ouale, le tai in jumatate,separ galbenusurile.Pasez avocado curatat de coaja, zeama de lamaie,gabenusurile,uleiul,mustarul,prazul

13 voturi    10 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Paine imbracata a la Grasu64

Paine imbracata a la Grasu64

Dam branza prin razatoarea cu ochiuri mici. Frecam branza cu laptele.Batem bine ouale si le adaugam,

10 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua umplute