Se incinge untul sau untdelemnul intr-o tigaie de tuci. Se pun la calit ceapa, apoi ardeii taiati si ei in felii subtiri, si se lasa pana se inmoaie.
Se amesteca bine ouale, smantana si piperul.
Se toarna amestecul peste ceapa si ardei, intetind flacara aragazului. Se amesteca incet, pana ce ouale se incheaga si devin ca o crema.
Se serveste imediat, presarata cu verdeata tocata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii