autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta cu ceapa si salam

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
8 oua, 4 cepe verzi mai groase (se poate folosi si praz), 100 g salam, 1 lingura untdelemn de floarea soarelui, 25 g unt, sare, piper., (pentru 6 persoane)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Curatati ceapa si taiati-o bucati mai mari (inclusiv partea verde). Cojiti salamul si taiati-l rondele subtiri. Incalziti o tigaie mare, puneti untul, iar cand acesta s-a topit, caliti ceapa pe foc mic circa 10 minute, amestecand incontinuu. Adaugati salamul, amestecati-l repede cu ceapa si luati tigaia de pe foc. Bateti ouale cu furculita, sarati, piperati si turnati-le peste ceapa si salam. Puneti tigaia iar pe foc si lasati omleta sa se prajeasca - amestecand cat de des - circa 5 minute, pana ce se incheaga usor. Acoperiti tigaia cu un capac, lasati omleta inca 5 minute pe foc si serviti-o calda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa si salam" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua coapte

Oua coapte

Duminica lenesa, de toamna...duminica tarzie cu mic-dejun in pat si muzica in surdina. S-aveti un

34 voturi    10 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Cosulet aperitiv

Cosulet aperitiv

Asez pe o farfurie doua foi de salata,peste care feliile de colac in care infing la distante egale

17 voturi    14 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 4 cepe verzi mai groase (se poate folosi si praz)
  • 100 g salam
  • 1 lingura untdelemn de floarea soarelui
  • 25 g unt
  • sare
  • piper.
  • (pentru 6 persoane)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua umplute