Pentru ca am mancat aceasta omleta cu o salata de rosii simpla, dar cu gust, am inceput cu aceasta, ca sa aiba timp sa stea putin la rece. Am taiat cuburi o rosie, am adaugat putin patrunjel verde tocat, sare, piper si ulei de masline extravirgin. Mergea si un fir fraged de ceapa verde, dar nu am avut la indemana. Se amesteca bine toate si se da la frigider pana in momentul servirii.
Ciuperca se curata bine cu un servet umed. Folosim doar palaria pe care o taiem lamele.
Intr-o tigaie antiaderenta se pun o lingurita de ulei si o bucatica foarte mica de unt. In acest amestec, cand este usor incins, se aseaza feliile de ciuperci si se frig bine. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se intorc pe partea cealalata. In acest moment se adauga cele doua oua, batute bine cu un strop de sare. Se lasa sa se coaca sub capac pana se coaguleaza ouale, fara sa se intareasca prea tare.
Se scoate pe o farfurie, se presara deasupra mozzarella rasa si se pliaza in doua. Omleta fiind fierbinte, mozzarella se topeste repede. Pe cealalta jumatate de farfurie se pune salata de rosii si... pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii