Pentru ca am mancat aceasta omleta cu o salata de rosii simpla, dar cu gust, am inceput cu aceasta, ca sa aiba timp sa stea putin la rece. Am taiat cuburi o rosie, am adaugat putin patrunjel verde tocat, sare, piper si ulei de masline extravirgin. Mergea si un fir fraged de ceapa verde, dar nu am avut la indemana. Se amesteca bine toate si se da la frigider pana in momentul servirii.
Ciuperca se curata bine cu un servet umed. Folosim doar palaria pe care o taiem lamele.
Intr-o tigaie antiaderenta se pun o lingurita de ulei si o bucatica foarte mica de unt. In acest amestec, cand este usor incins, se aseaza feliile de ciuperci si se frig bine. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se intorc pe partea cealalata. In acest moment se adauga cele doua oua, batute bine cu un strop de sare. Se lasa sa se coaca sub capac pana se coaguleaza ouale, fara sa se intareasca prea tare.
Se scoate pe o farfurie, se presara deasupra mozzarella rasa si se pliaza in doua. Omleta fiind fierbinte, mozzarella se topeste repede. Pe cealalta jumatate de farfurie se pune salata de rosii si... pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii