Ingrediente
2 oua, 1 ciuperca champignon (mai marisoara), 1 lingura de mozzarella rasa, ulei de masline, unt, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
13 voturi
Mod de preparare
Ciuperca se curata bine cu un servet umed. Folosim doar palaria pe care o taiem lamele.
Intr-o tigaie antiaderenta se pun o lingurita de ulei si o bucatica foarte mica de unt. In acest amestec, cand este usor incins, se aseaza feliile de ciuperci si se frig bine. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se intorc pe partea cealalata. In acest moment se adauga cele doua oua, batute bine cu un strop de sare. Se lasa sa se coaca sub capac pana se coaguleaza ouale, fara sa se intareasca prea tare.
Se scoate pe o farfurie, se presara deasupra mozzarella rasa si se pliaza in doua. Omleta fiind fierbinte, mozzarella se topeste repede. Pe cealalta jumatate de farfurie se pune salata de rosii si... pofta buna!