Se curata ciupercile, se spala si se taie marunt. Se taie baconul cubulete si se rumeneste putin in unt. Se adauga ciupercile si se lasa pe foc pana scade zeama lasata de ciuperci.
Se bat spuma ouale si laptele, se condimenteaza dupa gust, cu sare si piper si se toarna peste ciuperci si bacon, amestecand usor. Se rumeneste omleta pe ambele parti, se scoate pe o farfuri si se ruleaza cat e calda. Se serveste cu paine prajita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii