Intr-o craticioara, ceapa taiata marunt se caleste un minut, in unt sau untdelemn. Se adauga creierul de porc (vitel ) taiat in felii de 1 cm grosime si care se vor aseza peste ceapa si se vor cali cite 5 min pe fiecare parte, la foc mijlociu, ca sa nu se arda ceapa. Se trage apoi cratita de pe foc, se presara creierul cu un virf de lingurita cu sare, un virf de cutit cu piper si patrunjel taiat marunt si se lasa la cald pe un vas cu apa fierbinte pina se pregateste omleta. Creierul se rastoarna peste omleta, aceasta se impatureste in doua si se serveste fierbinte, presarata cu putina branza.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii