autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Omleta cu cremvusti

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iulie 2008

Ingrediente
150 gr cremvusti de pui (cat mai legati), 150 gr cas oaie, 3 linguri porumb dulce, 4 oua, sare, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Cremvustii se taie cuburi si se pun la prajit in ulei, acoperiti. Se intorc pe partea cealalta si se pun la prajit. In acest timp casul se taie felii subtiri si se integreaza in oul batut, impreuna cu porumbul.
Cand s-au rumenit cremvustii se adauga amestecul de ou, porumb si cas.
Se prajeste la foc mic pe ambele parti.
Se serveste calda cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cremvusti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta a la Primavera

Omleta a la Primavera

Ceapa tocata se caleste in ulei (unt), se adauga cartofii noi feliute foarte subtiri, verdeata tocata,

25 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Sandwichuri crocante

Sandwichuri crocante

Se ung feliile de paine cu unt, se aseaza deasupra feliile de salam sau sunca si se pun intr-o tava

0 voturi    4 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

    Bun,bun,bun pentru un mic dejun copios...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    O mancare rapida si satioasa.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    Omleta este buna cu orice, buna ...ft buna!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Apetisanta!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Oricum miroase bine si mananci de rupi, fie ca sunt cremvusti, fie ca e cabanos sau alt mezel

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

      Eu dau casul sau branza de o pun la omleta pe razatoare. Iar in loc de cremvusti pun cabanos si ceapa la prajit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 150 gr cremvusti de pui (cat mai legati)
  • 150 gr cas oaie
  • 3 linguri porumb dulce
  • 4 oua
  • sare
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun pentru un mic dejun copios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta cu cascaval si bacon