autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Omleta cu cremvusti

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iulie 2008

Ingrediente
150 gr cremvusti de pui (cat mai legati), 150 gr cas oaie, 3 linguri porumb dulce, 4 oua, sare, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Cremvustii se taie cuburi si se pun la prajit in ulei, acoperiti. Se intorc pe partea cealalta si se pun la prajit. In acest timp casul se taie felii subtiri si se integreaza in oul batut, impreuna cu porumbul.
Cand s-au rumenit cremvustii se adauga amestecul de ou, porumb si cas.
Se prajeste la foc mic pe ambele parti.
Se serveste calda cu rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cremvusti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
RULADA CU SPANAC

RULADA CU SPANAC

Spanacul se lasa la dezghetat, se pune intr-o sita si il presam astfel incat sa se scurga bine,apoi

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aperitive cu oua
Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita

Aperitive cu piept de pui si oua de prepelita

Tocam marunt pieptul de pui fiert sau calit in putin unt(eu am avut ramas de la o friptura) si dam

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

    Bun,bun,bun pentru un mic dejun copios...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    O mancare rapida si satioasa.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    Omleta este buna cu orice, buna ...ft buna!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Apetisanta!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Oricum miroase bine si mananci de rupi, fie ca sunt cremvusti, fie ca e cabanos sau alt mezel

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

      Eu dau casul sau branza de o pun la omleta pe razatoare. Iar in loc de cremvusti pun cabanos si ceapa la prajit.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 150 gr cremvusti de pui (cat mai legati)
  • 150 gr cas oaie
  • 3 linguri porumb dulce
  • 4 oua
  • sare
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun pentru un mic dejun copios...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Frittata cu paste si legume