autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta cu dovlecei si branza

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente: 2 dovlecei mici, , 2 linguri ulei de masline, , 8 oua, , 150 g telemea de oaie (veche), , 1 legatura marar verde (taiat cu foarfeca), , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Dati dovleceii pe razatoarea mare, stoarceti-i intre palme ca sa iasa zeama din ei, prajiti-i 5 minute (pana ce se rumenesc usor) in uleiul incins si lasati-i intr-o sita sa se scurga. Bateti ouale impreuna cu branza rasa si amestecati-le cu dovleceii si mararul. Gustati de sare si piper si turnati compozitia in forme mici de tarta (antiadezive) cu diametrul de 10 cm. Dati omletele 15 minute la cuptor si serviti-le caldute sau reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Trebuie sa preparam pentru aceasta omleta, doar cartofii inainte, pe care fie ii prajim in baie de

6 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu oua
Dovlecel în multe feluri

Dovlecel în multe feluri

Varianta 1: Spală dovleceii şi răzuieşte-i. Taie fin ceapa. Toacă patrunjelul. Sărează şi

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 2 dovlecei mici
  • 2 linguri ulei de masline
  • 8 oua
  • 150 g telemea de oaie (veche)
  • 1 legatura marar verde (taiat cu foarfeca)
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Quiche au carotte et lardons (Tarta de morcov si sunca)