Dovleceii se spala si se taie in doua. Se pune o cratita cu apa la fiert, se adauga putina sare si dovleceii taiati.Se lasa sa fiarba pana cand putem sa-i patrundem cu furculita.Se scot din oala si se pun intr-o strecuratoare.Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt. Mararul se spala si se toaca.Branza se taie cubulete. Ouale se amesteca bine cu furculita impreuna cu sarea , piperul si ceapa.Se presara mararul, se adauga branza si dovleceii.Se incinge ulei intr-o cratita, se pune compozitia si se prajeste pe ambele parti. Se poate servi fierbinte sau rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii