autor:

Alina G.A

» » Aperitive

Omleta cu dovlecel

Autor: Alina G.A (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina G.A (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
6 dovlecei, 8 oua, ceapa verde (pt. ornat), 80 g parmezan ras, 40 g unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Dovlecei se taie in jumatate pe lungime. Se scoate cu grija miezul dovlecelului si se pastreaza dovlecei se fierb aproximativ 20 min (cu grija sa nu se rupa). Ouale se bat bine. Intr-o tigaie se pune untul, miezul dovleceilor, parmezanul, ouala, sare, piper si se caleste un pic (pana cand omleta este facuta). Dovlecei se umplu cu aceasta compozitie si se orneaza cu fire de ceapa verde. Se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute cu piept de pui si cascaval

Oua umplute cu piept de pui si cascaval

Curatati ouale taiate in doua (vezi video), scoateti galbenusul pe care il puneti intr-un bol, dar

77 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Omleta cu dragoste...de dieta

Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ochiuri cu mamaliguta si brinza telemea