autor:

Alina G.A

» » Aperitive

Omleta cu dovlecel

Autor: Alina G.A (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alina G.A (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 noiembrie 2009

Ingrediente
6 dovlecei, 8 oua, ceapa verde (pt. ornat), 80 g parmezan ras, 40 g unt, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Dovlecei se taie in jumatate pe lungime. Se scoate cu grija miezul dovlecelului si se pastreaza dovlecei se fierb aproximativ 20 min (cu grija sa nu se rupa). Ouale se bat bine. Intr-o tigaie se pune untul, miezul dovleceilor, parmezanul, ouala, sare, piper si se caleste un pic (pana cand omleta este facuta). Dovlecei se umplu cu aceasta compozitie si se orneaza cu fire de ceapa verde. Se servesc calzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada cu mac si sunca

Rulada cu mac si sunca

Pentru blat : Albuşurile se bat spumă,se adaugă treptat făina amestecându-se uşor până la

21 voturi    24 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu oua
Oua vopsite natural (dupa retetele bunicii)

Oua vopsite natural (dupa retetele bunicii)

La tara, bunica mea Dumnezeu sa o ierte ,vopsea ouale intr-un mod inedit si natural.Folosea foi de

76 voturi    22 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Aperitive