Se freaca bine 6 galbenusuri cu 4 linguri de zahar pisat si o bucatica de vanilie, pana ce se face ca o crema. Se adauga cu incetul 2 linguri faina, si la urma cele 6 albusuri facute spuma. Se unge o tava bine cu unt, se toarna compozitia, dupa ce s-a scos vanilia, si se coace 15-20 minute la cuptor, la foc potrivit. Cand e gata se rastoarna pe un servet ud, se pune dulceata sau marmelada, se face sul, se aseaza pe farfurie, se presara cu zahar. Se poate inlocui vanilia cu putina coaja de lamaie rasa. De asemenea, in loc de dulceata se poate umple cu o crema de ciocolata, deasupra se glaseaza tot cu ciocolata, iar imprejur se pune frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii