Se freaca bine 6 galbenusuri cu 4 linguri de zahar pisat si o bucatica de vanilie, pana ce se face ca o crema. Se adauga cu incetul 2 linguri faina, si la urma cele 6 albusuri facute spuma. Se unge o tava bine cu unt, se toarna compozitia, dupa ce s-a scos vanilia, si se coace 15-20 minute la cuptor, la foc potrivit. Cand e gata se rastoarna pe un servet ud, se pune dulceata sau marmelada, se face sul, se aseaza pe farfurie, se presara cu zahar. Se poate inlocui vanilia cu putina coaja de lamaie rasa. De asemenea, in loc de dulceata se poate umple cu o crema de ciocolata, deasupra se glaseaza tot cu ciocolata, iar imprejur se pune frisca.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii