Se amesteca bine galbenusurile cu frisca si cu faina. Se bat bine albusurile cu putina sare si se amesteca cu galbenusurile. Frigem in ulei incins 4 omlete.Capsunele se spala ,se curata si se taie felii, kiwi se curata de coaja si se taie rondele, portocalele se curata de coaja si de partea alba , care este amara, se desprind bucatile de portocala si toate fructele astfel pregatite le asezam peste omlete in mod egal.Se stropesc fructele cu miere si se orneaza omletele cu frunze proaspete de menta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii