Se pun intr-un castron galbenusurile, 100 g zahar, coaja rasa de lamaie, sare si se freca totul 5 minute.
Se adauga faina dizolvata in lapte, gutuile curatate si date pe razatoarea mare, restul de zahar si scortisoara. Se amesteca bine, apoi se adauga albusurile batute spuma tare.
Se incinge putin unt sau ulei intr-o tigaie, se toarna compozitia si se rumeneste pe ambele parti.
Se serveste ca desert, presarata cu zahar pudra vanilat.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii