Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste 5 minute in putin unt. Se toarna peste ea cateva picaturi de otet aromat si se pune deoparte. Se bat ouale, se sareaza usor (jambonul este sarat), se pipereaza si se adauga 6 bucatele de unt (cat o jumatate de nuca fiecare). Se taie jambonul bucatele, iar patrunjelul - fasiute. Se incinge o bucata de unt (cat o nuca) intr-o tigaie, se toarna ouale batute si se adauga jambonul, patrunjelul verde si ceapa calita. Se lasa sa se intareasca omleta cam 6-8 minute, amestecand usor. Se serveste cu salata verde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii