Reteta postata pe: 06 iunie 2007
Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 8 oua, , unt, , sare,, piper, , 1 felie groasa de jambon crud, , 1 legatura patrunjel verde, , 1 ceapa mica (de arpagic), , otet aromat.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste 5 minute in putin unt. Se toarna peste ea cateva picaturi de otet aromat si se pune deoparte. Se bat ouale, se sareaza usor (jambonul este sarat), se pipereaza si se adauga 6 bucatele de unt (cat o jumatate de nuca fiecare). Se taie jambonul bucatele, iar patrunjelul - fasiute. Se incinge o bucata de unt (cat o nuca) intr-o tigaie, se toarna ouale batute si se adauga jambonul, patrunjelul verde si ceapa calita. Se lasa sa se intareasca omleta cam 6-8 minute, amestecand usor. Se serveste cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu jambon" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul
26 voturi
2 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentata de: Doina Varga