autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta cu jumari

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 6 oua, , 200 g jumari de porc, , 2 cepe mici, , 1 legatura de patrunjel verde, , 2 linguri de untura, , sare, , piper.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

5 voturi

Mod de preparare

Spargeti ouale intr-un castron, sarati-le, piperati-le, bateti-le bine cu furculita, impreuna cu jumatate din patrunjelul verde tocat. - Curatati si tocati ceapa. Puneti-o sa se caleasca intr-o lingura de untura incinsa, pana se aureste. Adaugati jumarile taiate in bucatele mici si lasati-le sa se incalzeasca un minut. - Separat, puneti sa se incinga intr-o alta tigaie grasimea ramasa. Puneti in ea ouale bine batute si amestecati pentru a se lega. Micsorati focul, pentru ca omleta sa nu se prinda de tigaie si lasati-o sa se coaca cateva minute, adunand marginile spre centru cu o spatula de lemn. - Presarati omleta cu jumarile si ceapa calita din prima tigaie (cu grija, sa fie fierbinti), apoi patrunjelul ramas (tocat). Cand omleta e gata, rasturnati-o pe un platou. Se mananca alaturi cu muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu jumari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi

Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi

Tocati marunt ceapa verde si sunca, apoi puneti-le la calit intr-o lingura de ulei cateva minute

8 voturi    3 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Omleta cu praz

Omleta cu praz

Prazul curatat ,spalat se taie in felii si se fierbe cateva minute. Ouale se bat bine cu putina

20 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

5 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 6 oua
  • 200 g jumari de porc
  • 2 cepe mici
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 2 linguri de untura
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua coapte cu praz cremos