autor:

Zotu

» » Aperitive

OMLETA CU LAPTE

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
2 oua, o cescuta de lapte, o lg da faina de grau, sare, verdeata tocata marunt

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

20 voturi

Mod de preparare

Bati bine ouale, adaugi laptele si faina alba, amestecate bine, se toarna toate in tigaia cu uleiul bine incins. La urma se pune deasupra verdeata bine tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "OMLETA CU LAPTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Toba in stomac de porc

Toba in stomac de porc

Mod de preparare Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le

24 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Foietaje

Foietaje "Cocktail"

Se intinde aluatul, se taie in fâsii micute cât sã intre un cremvursti. Peste

5 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

20 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • o cescuta de lapte
  • o lg da faina de grau
  • sare
  • verdeata tocata marunt

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pui crocant