-Dovlecelul se taie rondele
-Ardeii se taie fasii subtiri
Se pune ulei intr-o craticioara, se calesc toate ingredientele cu usturoiul. Dupa ce s-au calit se dau deoparte, se scurg si se racesc. Separat se bat ouale bine cu patrunjel, sare, piper, iar la sfarsit se adauga legumele racite si scurse. Intr-o tigaie de teflon se inciong 2 linguri de ulei, se adauga toata compozitia si se amesteca pana se absoarbe tot lichidul. Se lasa focul mic, iar cand este coapta se intoarce si pe partea cealalta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii