-Dovlecelul se taie rondele
-Ardeii se taie fasii subtiri
Se pune ulei intr-o craticioara, se calesc toate ingredientele cu usturoiul. Dupa ce s-au calit se dau deoparte, se scurg si se racesc. Separat se bat ouale bine cu patrunjel, sare, piper, iar la sfarsit se adauga legumele racite si scurse. Intr-o tigaie de teflon se inciong 2 linguri de ulei, se adauga toata compozitia si se amesteca pana se absoarbe tot lichidul. Se lasa focul mic, iar cand este coapta se intoarce si pe partea cealalta.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii