autor:

Gina de Jong

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive

Omleta cu legume si sunca presata

Autor: Gina de Jong (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gina de Jong (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2013

Ingrediente
Pentru 3 persoane, 3 oua, Un fir de ceapa verde, 2 rosii micute, Ciuperci 5-7 bucati, Sunca presata 100gr, Putin de cascaval ras (2-3 linguri), Pantrunjel si busuioc tocat (o lingura), Ulei 3-4 linguri,sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Punem o tigaie intinsa la incins,in timpul acesta taiem feliute ciupercile si ceapa verde, cand tigaia este bine incinsa, punem ulei apoi adaugam ciupercile si ceapa, care le lasam 2-3 minute maxim la calit (la foc potrivit).

Intre timp punem intr-un bol ouale care le batem cu putin de sare si piper, dupa adaugam rosiile taiate cubulete sau feliute(fara seminte), sunca presata taiata, amestecam bine, apoi punem compozitia in tigaie peste ciuperci.

Deasupra, presaram cascavalul, patrunjelul si busuiocul, lasam focul la minim, dupa 10 minute inchidem focul, punem un capac peste tigaie si mai lasam circa 2 minute sa se abureasca.

Se serveste ca mic dejun, gustare etc.



Va doresc pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume si sunca presata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca

Omleta cu branza de oaie,ardei gras si sunca

Dam pe razatoare o bucata de branza(circa 200 gr),taiem 2 felii de sunca in cubulete,taiem si ardeiul

13 voturi    9 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Cosulete umplute

Cosulete umplute

Batem cele 3 oua cu un praf de sare si piper dupa gust. Adaugam cele 2 linguri de lapte. Adaugam

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 noiembrie 2013

    o bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 3 persoane
  • 3 oua
  • Un fir de ceapa verde
  • 2 rosii micute
  • Ciuperci 5-7 bucati
  • Sunca presata 100gr
  • Putin de cascaval ras (2-3 linguri)
  • Pantrunjel si busuioc tocat (o lingura)
  • Ulei 3-4 linguri,sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Gina de Jong
Chec rotund (Tulband cake )

Chec rotund (Tulband cake )

Intr-un castron mare (de preferat de plastic sau sticla),se pun ouale intregi cu zaharul,se bat cu

10 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Carne de pui cu sos de ciuperci si orez cu legume

Carne de pui cu sos de ciuperci si orez cu legume

Se prajeste carnea de pui in putin ulei,pana se rumeneste bine ,separat punem o oala cu apa pentru

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dulceata de coacaze rosii

Dulceata de coacaze rosii

In primul rand,fructele trebuie bine spalate cu apa rece si lasate la scurs, apoi pregatim oala(de

17 voturi    4 comentarii
3h 15 min
Dulciuri diverse
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

o bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata cu oua