Curatam ardeiul de seminte, ii spalam si-l taiem cubulete mici. Spalam leurda si o taiem fasii subtiri. Dam cascavalul pe razatoarea mica. Spargem si batem ouale putin cu o furculita.
Punem untul la topit intr-o tigaie, adaugam ardeii si-I calim putin, adaugam leurda, amestecam si turnam imedeiat deasupra ouale battue. Asezonam, lasam la prajit, intoarcem ompleta sip e cealalta parte, adaugam cascavalul, oprim focul si rulam omleta.
Sevim calda, alaturi de rosii si ridichi de sezon.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii