Se bat ouale, se adauga 1-2 linguri de apa (pentru a deveni mai pufoasa omleta), se pun 50 gr. brinza rasa, mararul si condimentele. Intr-o tigaie se topeste untul, se pune restul de brinza rasa si se lasa sa se rumeneasca putin. Se adauga ouale. Se rumeneste frumos la foc iute.
Se poate servi cu salate reci, sosuri albe sau rosii
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii