Mamaliga care ne ramane de pe o zi pe alta,daca cumva am facut mai multa,o taiem cubulete si o prajim in 4 linguri de ulei de masline extravirgin.Amestecam 5 oua intr-un bol dupa care adaugam condimentele care ne plac mai mult(eu pun tarhon uscat si piper roz)si branza de oaie data pe razatoarea mare.Eu dau branza de oaie pe razatoarea mare, pentru ca in combinatie cu mamaliga prajita si ouale,dau un gust deosebit.Peste cubuletele de mamaliga prajita adaugam ouale cu branza de oaie rasa cu condimentele respective si amestecam energic ca sa nu se prinda.Putem servi aceasta omleta fara paine,este un deliciu.Langa omleta am avut si niste rulouri cu cascaval si marar verde tocat marunt(a fost ca un adaos la omleta).Aceasta omleta am facut-o dupa o reteta de aici de pe gustos.ro.Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii