Se pune la calit intr-o tigaie ceapa cu carnaciori semiafumati, dupa ce si-au lasat carnaciorii sucul propiu, iar ceapa s-a calit bine se adauga ciuperciile si maslinele, dupa ce s-au inmuiat ciupercile se adauga cele 4 oua batute. Cel mai bine ouale se bat cu sare, nu foarte multa pt ca masline sunt un pic sarate. Se lasa pana cand omleta prinde o culoare aramie.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii