autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Omleta cu menta si branza telemea

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 12 bucati): 150 g telemea, , 12 oua, , 6 frunze de menta proaspata (taiate cu foarfeca), , sare (cu masura), , piper, , ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Puneti telemeaua intr-un castron, zdrobiti-o cu furculita si amestecati-o cu ouale batute si menta taiata. Sarati, piperati si faceti 12 omlete mici, intr-o tigaie unsa cu ulei de masline. Serviti-le reci, cu o salata de castraveti (taiati cubulete), asezonata cu putin ulei de masline si zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu menta si branza telemea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Clafoutis cu rosii cherry

Clafoutis cu rosii cherry

Clafoutis cu rosii cherry – o reteta rapida si foarte usoara.Este o buna alternativa pentru piticii

12 voturi    17 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Bulete de parmezan

Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 12 bucati): 150 g telemea
  • 12 oua
  • 6 frunze de menta proaspata (taiate cu foarfeca)
  • sare (cu masura)
  • piper
  • ulei de masline.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou