autor:

Anonim

» » Aperitive

Omleta cu mere si scortisoara

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
oua, faina, sare, zahar farin, zahar, scortisoara, coaja rasa de lamaie, mere, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile, sarea si jumatate din cantitatea de coaja rasa de lamaie si faina. Din aceasta compozitie se fac omletele care se prajesc in ulei pe o singura parte, in 50 g de ulei. Merele se inabusa in unt, adaugand zahar, scortisoara si coaja de lamaie. Cu aceasta compozitie se umplu omletele pe partea neprajita si se pliaza in doua sub forma de semicerc. Omletele se asaza pe un platou uns cu 25 g de unt, se pudreza cu zahar farin si se introduc la cuptor cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu mere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua de prepelita cu rosii si spanac

Oua de prepelita cu rosii si spanac

Se pune in tigaie ulei iar dupa ce s-a incins se adauga rosiile,pasta de ardei,codimentele,spanacul

1 vot    1 comentariu
30 min
Aperitive cu oua
Clatite bretone

Clatite bretone

Reteta: Faceti 10 clatite, in compozitie nu puneti zahar deloc, decat sare… Ouale trebuiesc

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • oua
  • faina
  • sare
  • zahar farin
  • zahar
  • scortisoara
  • coaja rasa de lamaie
  • mere
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Rulada de ou cu mazare si scoici(scallop)