Ceapa se curata, se taie in doua apoi taiata rondele un pic mai groase, se freaca cu un pic de sare (taie iuteala).In acelas castron se pun si rosiile taiate. Dupa ce amestecam bine, adaugam un pic de ulei.(sarea nu se dizolva in ulei, deci trebuie pusa prima)
Pancetta o taiem cubulete(sau o cumparam gata taiata in caserole),si o prajim cateva minute la foc potrivit,iar cand adaugam ouale batute, dam focul la maxim, amestecand pana obtinem consistenta dorita.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii