autor:

merisoare de padure

» » Aperitive

omleta cu pancetta affumicata

Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2010

Ingrediente
O ceapa rosie., doua rosii., sare., 4 oua., o cutie pancetta affumicata.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie in doua apoi taiata rondele un pic mai groase, se freaca cu un pic de sare (taie iuteala).In acelas castron se pun si rosiile taiate. Dupa ce amestecam bine, adaugam un pic de ulei.(sarea nu se dizolva in ulei, deci trebuie pusa prima)
Pancetta o taiem cubulete(sau o cumparam gata taiata in caserole),si o prajim cateva minute la foc potrivit,iar cand adaugam ouale batute, dam focul la maxim, amestecand pana obtinem consistenta dorita.
Daca ti-a placut reteta noastra "omleta cu pancetta affumicata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Aperitiv cu branza si carne

Aperitiv cu branza si carne

Se bat ouale spuma intr-un castron, peste care se rade branza prin razatoare si se adauga sarea,

2 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
OUA UMPLUTE

OUA UMPLUTE

Ouale fierte se taie fiecare in jumatate. Albusurile se pun deoparte, galbenusurile se pun intr-un

14 voturi    8 comentarii
45 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Foarte gustoasa!

  • Fara foto

    vera , 17 martie 2010

    buna omleta,mai ales cu pancetta!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

3 voturi

Ingrediente

  • O ceapa rosie.
  • doua rosii.
  • sare.
  • 4 oua.
  • o cutie pancetta affumicata.

Raporteaza reteta

Retete
de merisoare de padure
fasole verde cu aripi de pui

fasole verde cu aripi de pui

in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara. separat

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
fasole cu costita afumata

fasole cu costita afumata

costita se taie cuburi si se prajeste in putin ulei, dupa care se pune separat. in untura obtinuta

20 voturi    13 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
ostropel de pui cu cartofi

ostropel de pui cu cartofi

Puiul se fierbe in apa, se spumeaza si obligatoriu se strecoara zeama. Cartofii se fierb separat,

9 voturi    9 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Foarte gustoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
omleta cu cartofi si kaiser