omleta cu pancetta affumicata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
omleta cu pancetta affumicata

Ingrediente

  • O ceapa rosie.
  • doua rosii.
  • sare.
  • 4 oua.
  • o cutie pancetta affumicata.

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie in doua apoi taiata rondele un pic mai groase, se freaca cu un pic de sare (taie iuteala).In acelas castron se pun si rosiile taiate. Dupa ce amestecam bine, adaugam un pic de ulei.(sarea nu se dizolva in ulei, deci trebuie pusa prima)

Pancetta o taiem cubulete(sau o cumparam gata taiata in caserole),si o prajim cateva minute la foc potrivit,iar cand adaugam ouale batute, dam focul la maxim, amestecand pana obtinem consistenta dorita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise