Prazul curatat ,spalat se taie in felii si se fierbe cateva minute.
Ouale se bat bine cu putina sare,piper,cimbru,busuioc si se toarna intr-o tigaie unsa foarte bine cu unt incins.
Omleta cand este gata rumenita pe o parte,se ia un platou mai mare decat tigaia care se aseaza deasupra tigaii si se rastoarna omleta pe platou.Apoi, partea nerumenita se rastoarna inapoi in tigaie. Dupa ce este gata se rastoarna pe platou si se orneaza cu feliile de praz .Se toarna deasupra omletei un sos obtinut din smantana,putin unt,ciupercile tocate, patrunjel tocat fin,sare,piper,busuioc,cimbru.Se poate servi si rulata .
Sotului meu ii place sa serveasca fara sosul de smantana,asa ca pentru el adaug ciupercile si prazul inainte de a intoarce omleta si astfel va iesi o omletuta aurie si frumos rumenita.
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii