autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Omleta cu rosii si brinza telemea

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
3oua, 2rosii, 2liguri faina, ulei de plmier, 100g brinza telemea

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se bat ouale, se adauga faina, rosiile taiate marunt, brinza rasa. Se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii si brinza telemea" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu ciuperci  si carnati

Omleta cu ciuperci si carnati

Cateva bucati de slanina sa prajesc in tigaia incinsa,seaduga carnati taiati feliute si apoi se aduga

1 vot    0 comentarii
10h 10 min
Aperitive cu oua
Ochiuri in cuib de cartofi

Ochiuri in cuib de cartofi

Se fierb cartofii in coaja, se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare si se calesc in putin

3 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rox , 20 mai 2016

    De obicei mananc alaturi de ceapa verde si branza. Ceapa separat, nu in tigaie.

  • Fara foto

    Iuliana , 29 noiembrie 2013

    E foarte gustoasa si la indemina oricaruia,multumesc pentru aprecieri!

  • Fara foto

    Proca Constanta , 26 noiembrie 2013

    Imi place

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

      Foarte buna si rapida...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

      O bunatate...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 13 noiembrie 2009

      Mie imi plac foarte mult omletele, fie simple, fie cu diverse adaosuri.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Bun bun bun!!!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 14 iulie 2009

      Rapid si ...gustos ! Felicitari !

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 3oua
  • 2rosii
  • 2liguri faina
  • ulei de plmier
  • 100g brinza telemea

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Rox

De obicei mananc alaturi de ceapa verde si branza. Ceapa separat, nu in tigaie.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Tarta cu smantana si cu oua