Rosiile se oparesc,se curata de piele,se taie sferturi,se curata de seminte,iar pulpa se taie cuburi.
Intr-o tigaie se incinge uleiul,si se pun rosiile;se sareaza si se calesc 5 minute.Separat se bat ouale si se adauga parmezanul,busuiocul tocat,sare si piper.Se toarna compozitia aceasta peste rosiisi se lasa sa se coaca la foc moale.Tigaia se acopera cu o farfurie,se rastoarna omleta si se asaza in tigaiepe partea cealalta si se coace.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii