Omleta cu rosii si busuioc

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 5 oua
  • 20g parmezan ras
  • 2 linguri busuioc tocat

Mod de preparare

Rosiile se oparesc,se curata de piele,se taie sferturi,se curata de seminte,iar pulpa se taie cuburi.

Intr-o tigaie se incinge uleiul,si se pun rosiile;se sareaza si se calesc 5 minute.Separat se bat ouale si se adauga parmezanul,busuiocul tocat,sare si piper.Se toarna compozitia aceasta peste rosiisi se lasa sa se coaca la foc moale.Tigaia se acopera cu o farfurie,se rastoarna omleta si se asaza in tigaiepe partea cealalta si se coace.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti

Mucenici moldovenesti
Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon

Ciorba de vacuta cu tarhon
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta de orez cu lapte. Orez cu lapte reteta simpla si rapida. Retete de deserturi cu orez. Retete rapide.

Orez cu lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise