autor:

zana b.

» » Aperitive

Omleta cu rosii si busuioc

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 august 2009

Ingrediente
500g rosii,2 linguri ulei de masline,sare,piper,5 oua,20g parmezan ras, 2 linguri busuioc tocat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Rosiile se oparesc,se curata de piele,se taie sferturi,se curata de seminte,iar pulpa se taie cuburi.
Intr-o tigaie se incinge uleiul,si se pun rosiile;se sareaza si se calesc 5 minute.Separat se bat ouale si se adauga parmezanul,busuiocul tocat,sare si piper.Se toarna compozitia aceasta peste rosiisi se lasa sa se coaca la foc moale.Tigaia se acopera cu o farfurie,se rastoarna omleta si se asaza in tigaiepe partea cealalta si se coace.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Bruschete cu Vinete

Bruschete cu Vinete

Rosiile se taie culbulete mici. Vineta se curata, se taie cubulete si se pun cu putina sare. Se lasa

5 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive
Tortilla arabeasca la cuptor(reteta proprie-Tania)

Tortilla arabeasca la cuptor(reteta proprie-Tania)

In mare ingredientele folosite sunt aproape de tortilla spaniola, dar fiind o reteta originala am

9 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 500g rosii,2 linguri ulei de masline,sare,piper,5 oua,20g parmezan ras
  • 2 linguri busuioc tocat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Mic dejun traditional - Manakish - zaatar