autor:

Fara foto

» » Aperitive

Omleta cu rosii si busuioc

Autor: florinot (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florinot (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
4 oua, 2 linguri faina alba, 4-5 rondele de rosie, busuioc uscat, 2 linguri apa, sare

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Batem ouale cu putina sare, adaugam faina si apa, busuioc uscat. Punem omleta in tigaie si aranjam deasupra rondelele de rosie. Cand s-a prajit, o scoatem si o aranjam pe farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Ouale se pun la fiert in apa rece cu sare si se mai tin 5 minute din momentul in care apa incepe

11 voturi    14 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Dupa ce au fiert ouale, se curata si se taie pe lung, se scot galbenusurile si se pun separat. Galbenusurile

11 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 linguri faina alba
  • 4-5 rondele de rosie
  • busuioc uscat
  • 2 linguri apa
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Ou cu muschi tiganesc in chifla