Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 noiembrie 2016

Ingrediente
10 oua,, 200 gr.smantana,, 200 gr.sunca presata,, 200 gr.cascaval,, 30 gr.masline verzi fara samburi,, 30 gr.masline negre fara samburi,, 2 rosii,, 1 varf de cutit de sare,, 1 varf de cutit de piper macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

38 voturi

Mod de preparare

Mixam bine ouale ,apoi adaugam smantana ,sare , piper si omogenizam bine compozitia,apoi o turnam intr-o tava in care am pus hartie de copt.Peste compozitie adaugam sunca presata taiata cubulete,cascavalul ras ,maslinele si rosiile feliate ,dam tava la cuptorul incalzit deja ,la foc potrivit.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Omleta cu smantana,sunca si cascaval

Omleta cu smantana,sunca si cascaval

Se bat ouale bine cu sare si piper, apoi se adauga smantana si omogenizeaza bine unde apoi se adauga

15 voturi    2 comentarii
10 min
Mancaruri cu carne
Salata de vinete si dovlecei

Salata de vinete si dovlecei

Se coc vinetele, se curata si se pun la scurs. Se spala,si se taie rosiile si se pun la scurs. Se

4 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Irina Sima , 10 noiembrie 2016

    Arata delicios. Cu siguranta si cel mai pretentios membru al familiei ar manca fara sa faca nazuri!

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

38 voturi

Ingrediente

  • 10 oua,
  • 200 gr.smantana,
  • 200 gr.sunca presata,
  • 200 gr.cascaval,
  • 30 gr.masline verzi fara samburi,
  • 30 gr.masline negre fara samburi,
  • 2 rosii,
  • 1 varf de cutit de sare,
  • 1 varf de cutit de piper macinat.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

175 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Fara foto

Irina Sima

Arata delicios. Cu siguranta si cel mai pretentios membru al familiei ar manca fara sa faca nazuri!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Pui cu amestec mexican si ciuperci