Se bat ouale cu sarea, piperul si coaja rasa de lamaie.
Se taie tulpina de praz rondele subtiri. Se incinge untul intr-o tigaie si se calesc putin rondelele de praz. Se scot 3/4 din ele din tigaie, se toarna peste cele ramase 1/4 din cantitatea de oua batute si se face o omleta. In acelasi fel se fac si celelalte 3 omlete.
Se taie somonul fasii subtiri si se amesteca cu mararul tocat si putina zeama de lamaie.
Se intinde umplutura astfel preparata peste omlete, se pliaza omletele in doua si se servesc fierbinti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii