Se fierb pastele in apa clocotita cu sare.(mie mi-au ramas cateva spaghetti cu o zi precedenta si le-am folosit pe acelea).Se scurg bine de apa si se taie in bucatele mai mici cu ajutorul unui cutit sau cu foarfeca de bucatarie.Se bat cele 4 oua cu sare si piper.Se incalzeste lingura de ulei intr-o tigaie si se caleste ceapa taiata marunt.Intre timp se amesteca pastele fierte si taiate cu ouale.Se amesteca bine si,cand ceapa este transparenta se adauga aceasta compozitie.Cand aceasta omleta rezulta facuta dedesubt,se rastoarna pe cealalta parte cu ajutorul unei farfurii sau unui capac .Se rumeneste si pe cealalta parte.Se rastoarna in farfuria in care o vom servi si se mananca rece sau calda,ca un aperitiv.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii